Lagu Pupuh Kinanti Asih Indung Mp3

free review Lagu Pupuh Kinanti Asih Indung Mp3 for free

EMKA 9 - Ka'asih Indung

EMKA 9 - Ka'asih Indung

Duration: 4:30 Size: 6.18 MB

Kanyaah Indung; Emi Nurhayati

Kanyaah Indung; Emi Nurhayati

Duration: 6:33 Size: 9 MB

Kanyaah indung

Kanyaah indung

Duration: 1:51 Size: 2.54 MB

Lagu Sunda dengan Lirik | PUPUH KINANTI

Lagu Sunda dengan Lirik | PUPUH KINANTI

Duration: 1:42 Size: 2.33 MB

Nada Kancana 1978 -  Neleng Nengkung (Nostalgia Nada Kancana)

Nada Kancana 1978 - Neleng Nengkung (Nostalgia Nada Kancana)

Duration: 2:59 Size: 4.1 MB

Indung ngandung 9 sasih

Indung ngandung 9 sasih

Duration: 4:28 Size: 6.13 MB

Pupuh Kinanti

Pupuh Kinanti

Duration: 1:25 Size: 1.95 MB

Pupuh Kinanti - Budak Leutik Bisa Ngapung (Video + Lirik)

Pupuh Kinanti - Budak Leutik Bisa Ngapung (Video + Lirik)

Duration: 2:35 Size: 3.55 MB

Pupuh Kinanti jeung Watekna || SMAN 27 Garut

Pupuh Kinanti jeung Watekna || SMAN 27 Garut

Duration: 3:31 Size: 4.83 MB

KANYAAH NU JADI INDUNG - Aki Balangantrang

KANYAAH NU JADI INDUNG - Aki Balangantrang

Duration: 5:02 Size: 6.91 MB

Pupuh Asmarandana

Pupuh Asmarandana

Duration: 4:06 Size: 5.63 MB

regia - sono ka indung

regia - sono ka indung

Duration: 6:06 Size: 8.38 MB

JASA INDUNG BAPAK

JASA INDUNG BAPAK

Duration: 5:43 Size: 7.85 MB

asih indung artis ina sabela,pencipta agus ar. Produksi kopindo record

asih indung artis ina sabela,pencipta agus ar. Produksi kopindo record

Duration: 6:11 Size: 8.49 MB

Pupuh - KINANTI

Pupuh - KINANTI

Duration: 2:58 Size: 4.07 MB

Ka asih indung _ ZIHAN feat SILVI.pwk _ kanyaah indung moal ka ukur :( bikin terharu..

Ka asih indung _ ZIHAN feat SILVI.pwk _ kanyaah indung moal ka ukur :( bikin terharu..

Duration: 5:01 Size: 6.89 MB

17 Pupuh Sunda Maskumambang, Sinom, Kinanti, Asmarandana, Wirangrong, Mijil, Dll

17 Pupuh Sunda Maskumambang, Sinom, Kinanti, Asmarandana, Wirangrong, Mijil, Dll

Duration: 53:05 Size: 72.9 MB

Kanyaah Indung@ Tien SmS Brajaningnong

Kanyaah Indung@ Tien SmS Brajaningnong

Duration: 5:15 Size: 7.21 MB

Ka'asih indung @emka 9

Ka'asih indung @emka 9

Duration: 5:03 Size: 6.94 MB

jurnalrisa #2 - MEMANGGIL ASIH

jurnalrisa #2 - MEMANGGIL ASIH

Duration: 21:20 Size: 29.3 MB